Legacy Magazine > Juli 2015

Magien ved Synergy Summit

Vi stilte ledere hos Synergy WorldWide i Europa følgende spørsmål; “Hvorfor er deltakelse på Summit 2015 det viktigste du kan gjøre for forretningen din?” Les her hva de svarte.

"Det er noe magisk ved å komme bort fra den daglige tralten og bli fullstendig oppslukt av sin fremtidsvisjon. Summit lar deg gjøre det, om enn bare for en helg. Jeg behøver Summit for å få fornyet fokus og fornyede krefter, slik at jeg kan reise hjem å gjøre det som er nødvendig for å gjøre fremskritt i forretningen. Foredrag av forskere, Synergy-topper og ledere hjelper deg til å se det store bildet, og dette bidrar til å skape stort momentum i Europa. Jeg blir alltid motivert av historiene jeg hører. Og når jeg ser hva andre har oppnådd, forstår jeg at jeg kan komme over frykten som hindrer meg, og følge i deres fotspor mot enda større suksess. Jeg elsker å være sammen med mennesker som tenker på samme måte som jeg. De har lignende håp, drømmer, mål som jeg, og en postiv holdning."
—ELFRIEDE TAPPAUF, Pearl Executive, Østerrike

"Mitt første Summit var fantastisk. Alt ble så virkelig for meg! Ansiktene jeg hadde sett på internett og distributørhistoriene jeg hadde hørt; alt ble levende! Det var også viktig for meg å se lederne og ekspertene, å føle samholdet, atmosfæren og å se glade Synergy-brukere fra hele verden. Du må oppleve det selv for å forstå hva du er en del av og hvilken fantastisk mulighet Synergy gir oss! I denne businessen lærer du hele tiden. Du går gjennom en prosess der du blir stadig dyktigere. Men du må ha som førsteprioritet å delta på alle konferanser og på hvert eneste Summit! Det er mange som arbeider hardt for å gi deg uforglemmelige opplevelser, moro, visjoner og det du trenger for å lykkes. På vei mot suksess ønsker du å få så mye støtte og opplæring som mulig, ikke sant? Uansett hvordan situasjonen din er for øyeblikket, er Summit den beste måten å nå neste trinn på. Vær der og opplev alt sammen."
—MIIMU JAATINEN, Pearl Executive, Finland

"Jeg er overbevist om at Summit i Italia vil bli en opplevelse for livet. Du får anledning til å møte Synergy-familien, og må bare ikke gå glipp av dette. I år er Italia vert for Summit, og Roma er det perfekte sted for dette spesielle eventet. Summit er et spesielt sted for personlig vekst, og du får en unik anledning til å møte Synergys ledere. Som Dante Alighieri en gang sa; "Du er ikke skapt for å leve som en villmann, men til å følge moral og kunnskap." Kom til Summit i Roma og finn begge deler."
—MICHELE GUARDASCIONE, Team Elite, Italia

"Dersom du bruker produktene våre, vet jeg at du ønsker å lære mer om hvorfor du får de fysiske virkningene som du kjenner. Dersom du jobber aktivt med Synergy, vet jeg at du ønsker å lære mer om hvordan du oppnår suksess. Summit i Roma vil gi deg mange svar!"
—STEIN MAGNE OSMOEN, Team Elite, Norge

"Dette er hvordan vi skaper historie. Våre historier er fundamentet for våre relasjoner til andre mennesker. Alle som ønsker å oppnå sukess med Synergy, må være en del av denne historien. Derfor må du bare være der sammen med oss. Under Summit får vi anerkjennelse for det vi har oppnådd, og det er helt utrolig å gå over scenen som en representant for landet sitt under Parade of Nations. Det er en unik anledning til å få råd fra toppledere og til å høre historiene til dem som har fått livet sitt forandret av Synergy. Opplev den fantastiske atmosfæren som skapes når tusenvis av teammedlemmer møtes."
—MAREK AMROSZ, Team direkte, Polen

"Jeg går aldri glipp av et event. De er en del av forretningen. Dersom du er seriøs, så deltar du! Store avgjørelser blir tatt på store eventer. Dersom noen som vurderer å jobbe med Synergy, deltar på et Summit, så setter de ofte i gang for fullt rett etter eventet. Det er en fornøyelse å arbeide med mennesker som har vært på Summit, fordi vi fra da av er på samme vei. For noen år siden hørte jeg noen si noe som passer for både små, månedlige eventer og det største Summit; “Dersom du føler deg nedslått eller strever med noe, trenger du eventet. Men dersom du er høyt oppe og alt går fantastisk bra, så trenger eventet deg.""
—KEITH ROBINSON, Team Manager, Irland