Legacy Magazine > Juli 2015

Team Directors

Synergy-teammedlemmer utmerker seg stort i år med sine resultater. Hvert eneste teammedlem bringer noe verdifullt til selskapet, og vi er stolte over at de alle tilhører Synergy-familien. La oss presentere noen av dem som inspirerer sine kolleger og skaper et navn for seg selv i sine respektive markeder.

Heidi Kelbic, Østerrike

Heidi Kelbic har, på veien til å bli Team Director, oppdaget talenter hun ikke visste at hun hadde. Hun er en dyktig rådgiver og har et spesielt talent for å samarbeide med andre. Heidi sier at hun uten Synergy aldri ville ha oppdaget hvor mye hun virkelig klarer.

Det er 5 år siden første gang Heidi hørte om Synergy WorldWide. En gammel venn, Franz Friess, kontaktet henne i forbindelse med en forretningsmulighet, og siden han alltid hadde vært en rollemodell for henne, sa hun seg villig til å delta på et arrangement i Düsseldorf. Talerne under arrangementet snakket med stor innlevelse, og slagordet «Leave a Legacy» falt virkelig i smak hos Heidi og mannen hennes, Manfred, som også er teammedlem hos Synergy.

Hun er takknemlig for alle som har gjort det mulig for henne å lykkes med Synergy WorldWide, og sier at bak en sterk kvinne står en enda sterkere familie. Hun er takknemlig for støtten fra mannen og de to barna og takker Emerald Executive Hakan Cetin og Presidential Executive William Martin for å ha organisert arrangementene som ga henne opplæringen hun trengte på et tidlig stadium i virksomheten. Det var familiens motivasjon og kjærlighet som gjorde det mulig for henne å oppnå tittelen Team Director i april.

«Gratulerer til hele teamet for utholdenhet, samhold og lagånd,» sier Heidi. «Sammen er vi sterke.»

Renate Hope Jordal, Norge

Renate Jordal er født og oppvokst i Bergen. Hun er født kreativ, en evne hun som voksen har brukt til å skape surrealistiske malerier og pusse opp drømmehuset sitt. Hun er også smykkedesigner, billedhugger og frisør. Fra barnsben av ble hun opplært til å tenke som en gründer, en mentalitet hun har beholdt.

«Å drive mitt eget firma har alltid vært en del av livet mitt,» sier Renate. «Jeg er ikke vant til å jobbe fra 9 til 17, og da jeg gjorde det, følte jeg meg fanget. Derfor begynte jeg med Synergy. Du får til det du vil.»

Siden sommeren 2014 har Renate fokusert mindre på malingen og mer på Synergy-virksomheten, samtidig som hun har pusset opp huset. Dette fokuset gjorde at hun ble Team Director i mars 2015, etter å ha fordoblet virksomheten i samme tidsrom. Renate samarbeider også med støttegrupper og organisasjoner som støtter kvinner som driver med nettverksmarkedsføring.

«Det har vokst frem en lidenskap i meg, ettersom Synergy-virksomheten min hjelper andre kvinner med å finne sine drømmer og realisere dem,» sier Renate. «Jeg vet hva jeg må gjøre for å oppnå det jeg vil her i livet, og jeg vil veldig gjerne hjelpe andre kvinner med å å få til det samme.»