Legacy Magazine > October 2016

Legacy Magazine

October 2016

Tervehdys, Synergy Europe!

On kulunut alle kuukausi siitä, kun kokoonnuimme Wienissä vuoden 2016 konferenssin merkeissä, ja Wiener Stadthallen täyttänyt energia on yhä tuoreessa muistissa.

Paras tiiminrakentaja ja paras rekrytoija

Ensimmäistä kertaa Euroopan konferenssin historiassa Synergy huomioi henkilön, jolla on eniten uuden tason saavuttaneita henkilökohtaisesti sponsoroituja, sekä henkilön, jolla oli eniten henkilökohtaisesti sponsoroituja uusia tiimijäseniä.

Elite Honors -Pätevöityjät

Liiketoiminnan Elite Honors -monistamismalli otettiin käyttöön syyskuussa 2015 Synergyn tieksi menestykseen. Sen tarkoitus on antaa suuntaviivat kaikille, jotka kasvattavat liiketoimintaansa sen avulla.

Go Elite 10

Kaikki seuraavat henkilöt ovat ansainneet Go Elite 10 -bonuksen 1 200 € vähintään kerran syyskuun 2015 ja elokuun 2016 välillä.

Legacy-palkinnot 2016

Synergyn arvostetut ja himoitut Legacy-palkinnot jaetaan vuosittain. Wienissä yhdeksän henkilöä sai arvostetun Legacy-palkinnon inspiroivasta työstään.

Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen ja Øistein Bekkang

Ystävykset ja liikekumppanit Stefan Patrik Kristoffersen ja Øistein Bekkvang tietävät, että kaksi päätä on parempi kuin yksi. Siksi he ryhtyivät yhdessä rakentamaan omaa Synergy-valtakuntaansa vuonna 2009.

Uudet Tasot: Star-Team Manager

Synergy WorldWidella on kunnia onnitella seuraavia henkilöitä, jotka ovat osoittaneet uskomatonta johtajuutta ja lujaa omistautumista ja ansainneet korkeimmat tasot syyskuun 2015 ja elokuun 2016 välillä.

Uudet Team Directorit

Tullakseen Team Directoriksi tiimin jäsenen heikomman alalinjan volyymin on oltava 30 000 CV.

Uudet Team Elite -Jäsenet

Tullakseen Team Elite -jäseneksi tiimin jäsenen heikomman alalinjan volyymin on oltava 60 000 CV.

Uusi Pearl Executive: Teri Rigby

Teri saavutti Team Elite -tason vasta muutama kuukausi sitten, ja nyt hän on jo noussut Pearl Executive -tasolle.

Uusi Pearl Executive: Robert Suppan

Robert on toiminut nuohoojana 28 vuotta, ja hän rakastaa ammattiaan. Hän on myös onnistunut löytämään täydellisen tasapainon nuohoustoiminnan ja Synergy-liiketoiminnan välille. Hänen tarinansa todistaa, että Synergy-jäsenyyden voi sovittaa kaikenlaisiin elämäntyyleihin.

Uusi Diamond Executive: Bart Woodcook

Bart on osaltaan auttanut koko Synergyä menestymään, sillä hänen organisaationsa on edistänyt Euroopan Synergyn räjähdysmäistä kasvua.