Legacy Magazine > October 2016

Legacy Magazine

October 2016

Melding fra Lederteamet

Det er gått mindre enn en måned siden vi var samlet til Summit 2016, og vi kan ennå føle energien som var til å ta og føle på i Wiener Stadthalle i Wien.

Top Team Builder & Top Recruiter

Under årets europeiske Summit anerkjente Synergy for første gang teammedlemmet som hadde flest rangopprykk blant sine egensponsede, og teammedlemmet som har rekruttert flest egensponsede teammedlemmer.

Elite Honors-Kvalifisering

Dupliseringsmodellen Elite Honors ble introdusert i september 2015 som Synergys økonomiske veikart, et veikart som ville gi de som fulgte modellens retningslinjer, vekst i virksomheten.

Go Elite 10

Alle de følgende enkeltpersonene har oppnådd bonusen Go Elite 10 på €1200 minst én gang mellom september 2015 og august 2016.

2016 Legacy Awards

Hvert år blir teammedlemmer nominert til Synergys høyt ansette og ettertraktede Legacy Awards. I Wien mottok ni personer prestisjefylte Legacy Awards for sitt inspirerende arbeid.

Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen Og Øistein Bekkvang

Stefan Patrik Kristofferson og Øistein Bekkvang er forretningspartnere og venner som vet at to hjerner tenker bedre enn én, og i 2009 slo de seg derfor sammen for å bygge et Synergy-imperium.

Rangopprykk: Star - Team Manager

Synergy WorldWide er stolt over å kunne anerkjenne følgende teammedlemmer som har vist stort lederskap og engasjement og som har oppnådd rangopprykk mellom september 2015 og august 2016.

Nye Team Directors

For å bli Team Director må et teammedlem oppnå 30 000 CV i sitt svakeste ben.

Nye Team Elites

For å bli Team Elite må et teammedlem oppnå 60 000 CV i sitt svakeste ben.

Ny Pearl Executive: Teri Rigby

Kun et par måneder etter at hun fikk tittelen Team Elite har Teri sikret seg Pearl Executive-tittelen, og blitt det andre teammedlemmet fra Storbritannia i Synergys historie som har oppnådd et executive pin-nivå.

Ny Pearl Executive: Robert Suppan

Robert har vært feier i 28 år. Han elsker fremdeles yrket sitt og har funnet en perfekt balanse mellom feierfirmaet og Synergy-forretningen sin. Historien hans er et bevis på at Synergy passer med enhver livsstil.

Ny Diamond Executive: Bart Woodcook

Bart er en viktig bidragsyter til Synergys samlede suksess, og organisasjonen hans har vært viktig for Synergy Europes eksplosive vekst opp gjennom årene.