Legacy Magazine > Oktober 2016

Legacy Magazine

Oktober 2016

Meddelande från ledningen

Mindre än en månad har gått sedan vi alla var samlade för Summit 2016 och vi känner fortfarande av den energi som genomsyrade Wiener Stadthalle i Wien.

Top Team Builder och Top Recruiter

För första gången i Synergy Europas historia uppmärksammades den person med flest antal personligt sponsrade ranking avancemang och den person med flest antal personligt sponsrade rekryter.

Elite Honors Kvalificering

Elite Honors dupliceringsmodell introducerades i september 2015 som en del av Synergys finansiella färdplan. En färdplan som ska leda de som följer dess riktlinjer mot ekonomiskt tillväxt.

Go Elite 10

Samtliga av följande personer har uppnått Go Elite 10-bonusen på €1,200 minst en gång mellan september 2015 och augusti 2016.

2016 Legacy Awards

Varje år nomineras Synergys distributörer till det åtråvärda och hett eftertraktade Legacy Awards.

Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen och Øistein Bekkvang

Stefan Patrik Kristofferson och Øistein Bekkvang är både affärspartner och vänner. De förstod tidigt att två hjärnor är bättre än en, vilket är anledningen till att de började bygga sitt Synergy-imperium tillsammans år 2009.

Nya Rankingavancemang: Star-Team Manager

Synergy WorldWide är stolta över att kunna uppmärksamma följande personer som har visat upp fantastiskt ledarskap, hängivenhet och uppnått sina högsta pin-titlar mellan september 2015 och augusti 2016.

Nya Team Directors

För att bli Team Director måste en distributör uppnå 30 000 PV i sitt svaga ben.

Nya Team Elites

För att bli Team Elite måste en distributör uppnå 60 000 CV i sitt svagaste ben.

Ny Pearl Executive: Teri Rigby

Bara några månader efter sin Team Elite titel tog Teri nästa steg och blev den blott andra distributören från England i Synergy´s historia att nå Pearl Executive.

Ny Pearl Executive: Robert Suppan

Efter 28 år som sotare älskar Robert fortfarande sitt yrke och lyckas kombinera det med ett framgångsrikt distributörskap hos SYNERGY.

Ny Diamond Executive: Bart Woodcook

Bart har en stor del i Synergys framgångar och hans verksamhet har varit mycket viktig i Synergy Europas stora tillväxt under de senaste åren.