Legacy Magazine > October 2016

Legacy Magazine

October 2016

Lep pozdrav, dragi evropski partnerji!

Manj kot en mesec nazaj smo se še skupaj mudili na evropskem srečanju na Dunaju in še zdaj čutim vso energijo, ki se je širila po Wiener Stadthalle.

Top Team Builder in Top Recruiter

Synergy je prvič v zgodovini družbe izrekel posebno priznanje partnerju z največ osebno sponzoriranimi partnerji, ki so napredovali v stopnji, in partnerju z največ na novo vpisanimi partnerji.

Elite Honors Qualified Partnerji

Model duplikacije Elite Honors smo vpeljali septembra 2015 kot finančni kažipot Synergy WorldWide, ki vsem, ki sledijo njegovim smernicam, zagotavlja rast posla.

Go Elite 10

Vse spodaj naštete osebe, so si najmanj enkrat v obdobju med septembrom 2015 in avgustom 2016 prislužile Go Elite 10 bonus v višini 1.200 EUR.

Nagrade Legacy za leto 2016

Vsako leto se predlagajo partnerji, ki naj bi prejeli zelo čislane in priznane nagrade "Legacy".

Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen in Øistein Bekkvang

Med najuspešnejše vodje uvrščamo elitno skupino partnerjev, ki so v svojem poslu zaslužili najmanj milijon dolarjev provizij.

Nova Napredovanja V Stopnji: Star Do Team Manager

Synergy WorldWide je v veliko čast, da lahko izreče iskreno priznanje vsem spodaj naštetim posameznikom, ki so se izkazali s svojimi neverjetnimi vodstvenimi sposobnostmi in predanostjo, svojo doslej najvišjo stopnjo pa so dosegli v obdobju med septembrom 2015 in avgustom 2016.

Novi Team Directorji

Team Directorji postanejo vsi partnerji, ki ustvarijo najmanj 30.000 CV volumna na profitni nogi.

Novi Team Elites

Team Elite postanejo vsi partnerji, ki ustvarijo najmanj 60.000 CV prometa na profitni nogi.

Nova Pearl Executive: Teri Rigby

Teri je tako uspelo komaj nekaj mesecev zatem, ko je postala Team Elite, si pripeti še pin Pearl Executive in je torej druga partnerka iz Velike Britanije v zgodovini naše družbe, ki ji je postalo doseči eno od najvišjih, executive, stopenj.

Novi Pearl Executive: Robert Suppan

Robert, ki se že 28 let ukvarja z dimnikarstvom, brez vsakih težav združuje svojo osnovno dejavnost in svoj Synergy posel. Njegova zgodba dokazuje, da se lahko z našim poslom ukvarja kdor koli, ne glede na življenjski slog.

Novi Diamond Executive: Bart Woodcook

Bart je neločljivo povezan z vsemi uspehi, ki jih Synergy beleži po vsem svetu, brez njega pa ne bi bilo niti eksplozivne rasti posla v Evropi v zadnjih letih.