Legacy Magazine > Joulukuu 2014

Suuri kasvu Euroopassa

Kirjoittanut Dan Norman, Synergy WorldWiden toimitusjohtaja

Synergyn Euroopan konferenssi on takana päin ja iloitsemme siitä, että tämä Synergyn Euroopan historian tärkein tapahtuma oli erittäin onnistunut ja että tätä tapahtumaa on seurannut iso kasvu.

Konferenssissa lanseerattiin Euroopan markkinoille kaksi uutta tuotetta: SLMsmart-ateria ja e9-tuote ja innostus näitä tuotteita kohtaan ennakoi Synergy Europelle hyvää vuotta.

Konferenssi käynnistyi upealla tavalla kun kokoonnuimme tervetulojuhlaan altaalle ja tapahtumapäivän avasi kansallisparaati, johon osallistui tiimin jäseniä 15:stä Euroopan maasta.

Päivien aikana menestyneet tiimin jäsenet perehdyttivät meidät uudistetun ProArgi-9+ tuotteen koostumukseen sekä uusien SLMsmart- ja e9-tuotteiden takana olevaan tieteelliseen tutkimukseen. Lisäksi he antoivat vinkkejä miten näitä tuotteita voi markkinoida ja miten näiden tuotteiden avulla saa autettua vielä laajempaa joukkoa ihmisiä ja näin hankittua uusia asiakkaita ja tiimin jäseniä.

On todella hienoa, että meillä on nyt huipputuotteet painonhallintaan käytettävien ravintolisien sekä energiatuotteiden Euroopan-markkinoilla, joiden yhteisarvo on 45 miljardia dollaria.

Saksassa, Itävallassa ja Sloveniassa lokakuun tulos oli uskomaton. Suurin osa lokakuun kasvusta johtui näistä markkinoista, ja kyseisissä maissa uusien pin-tasojen määrä kasvoi 150 %.

Tapahtumassa kahdeksanvuotias Saxon Flint yllätti kaikki myymällä itsetekemiään rannekkeita tarkoituksenaan kerätä varoja 5 Star Legacy Foundation-hyväntekeväisyysjärjestölle - täysin omasta aloitteestaan. Haluan myös mainita Dan Higginsonin kunnianosoituksen Will Martinille. Will eläessään opetti meille kaikille, mitä Synergyn tunnuslause ”jätä jälkipolville perintö” todella tarkoittaa. Tapahtumassa saimme kokea upean energian ja se oli täysin teidän ansiotanne. Kiitos kaikille osallistujille vielä kerran!

Mitä on tapahtunut konferenssin jälkeen? Saavutimmeko tavoitteemme? Kyllä.

Barcelonan-konferenssin jälkeen lokakuussa 2014 myynti Euroopassa kasvoi lähes 50 %. Uusien aktivointien määrä kasvoi 56 %, ja uusia pin-tasoja saavutettiin aiempaan verrattuna kaksinkertainen määrä. Saksassa, Itävallassa ja Sloveniassa lokakuun tulos oli uskomaton. Suurin osa lokakuun kasvusta johtui näistä markkinoista, ja kyseisissä maissa uusien pin-tasojen määrä kasvoi 150 %.

Kolme tämän alueen tiimin jäsentä saavuttivat Team Elite -tasoa ylemmän tason samassa kuussa. Onnittelut Hakan Cetinille, joka kuuluu tiimin ensimmäisiin eurooppalaisiin jäseniin ja saavutti Diamond Executive-tason okakuussa. Haluan myös onnitella Elfriede ja Karl Tappaufia sekä Susanne ja Thorsten Kupskea Pearl Executive -tason saavuttamisesta. Tiesimme toki, että Synergy-tiimin jäsenet tekisivät vuoden 2014 viimeisestä neljänneksestä ikimuistoisen, mutta emme osanneet odottaakaan näin valtavaa menestystä.

Tämä vauhti varmasti jatkuu lähiaikoina. Uuden vuoden starttaamme Kick Off-tapahtumilla, ja ne tuovat lisää tuulta purjeisiin. Muistathan miten tärkeää on saada kaikki mukaan näihin tapahtumiin.

Odotan myös jo tulevaa Legacy Retreat –tapaamista tammikuussa, jossa tapaamme Synergy-tiimin jäsenten kanssa Dubaissa. Kannustan kaikkia asettamaan Legacy Retreat –matkan ja Team Manager Akatemian ensisijaiseksi tavoitteeksi. Haluamme teidät kaikki paikalle kumpaankin tapahtumaan, ja odotamme pääsevämme tutustumaan teihin ja viettämään aikaa teidän kanssanne.

Jatkakaa samaan malliin. Olette tehneet upeaa työtä ja todella tehneet meihin pysyvän vaikutuksen, ja innolla seuraamme menestystänne Euroopassa myös vuonna 2015.

> Klikkaa tästä nähdäksesi kuvia Europe Summit 2014

Katso video kertaus alla: