Legacy Magazine > Joulukuu 2014

Team Director Spotlights

Synergy Tiimin jäsenet tekevät suuria harppauksia tänä vuonna, ja jokainen tuo jotain arvokasta pöytään. Meille on suuri kunnia saada niin omistautuneita ja vaikuttavia ihmisiä Synergy perheeseen. Esittelemme sinulle joitakin inspiroivia henkilöitä, jotka luovat nimeä itselleen omilla markkinoillaan.

Marek ja Joanna Amrosz

Puolan Synergyn kaikkien aikojen ensimmäiset Team Directorit Marek ja Joanna Amrosz ovat isä ja tytär. He kasvattavat liiketoimintaansa aktiivisesti ja tekevät kovasti töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Lisäksi he ovat valmiita aina uusin saavutuksiin. Marek ja Joanna saavuttivat uuden nimikkeen hetkessä keskittymällä heitä ympäröivien ihmisten menestykseen ja rakentamalla vahvan pohjan oman tiiminsä jäsenille.

Marek ja Joanna eivät koskaan jää paikalleen odottelemaan onnenpotkua. Heidän liiketoimintansa perustuu nimenomaan liikkeellä oloon: he ovat matkustaneet ympäri Puolaa auttamassa eri tapahtumissa, tapaamisissa ja koulutuksissa. He käyvät kuuntelemassa esitelmiä oppiakseen lisää ja jakavat oppinsa sitten asiakkaidensa ja muiden tiimin jäsenten kanssa.

He myös järjestävät webinaareja säännöllisesti ja perehtyvät lisäkoulutustapoihin, joista on hyötyä heidän tiimilleen. Ei siis ole ihme, että Marek ja Joanna ovat saavuttaneet Team Directorin nimikkeen ja kasvattaneet tulojaan. Lisäkasvua on varmasti odotettavissa, kun he keskittyvät heitä ympäröivien ihmisten vahvistamiseen.

Kjetil Dreyer

Vuoden 2014 konferenssin jälkeen norjalainen Kjetil Dreyer päätti tehostaa liiketoimintaansa uusien SLMsmart-ateriankorvikkeen ja e9-tuotteen avulla. Palattuaan Barcelonasta hän järjesti webinaarin, jossa hän lanseerasi uudet tuotteet. Siihen osallistui 500 henkilöä.

Päättäväisyytensä ja aktiivisuutensa ansiosta Kjetil saavutti Team Director-tason. Vaikka Kjetil ei ole riippuvainen Synergy-liiketoiminnan tuloista, hän jatkaa toimintaa siksi, että hän pitää sen tuomasta haasteesta ja haluaa jatkossakin auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan.

”Tutustuin verkostomarkkinointiin 18-vuotiaana”, Kjetil kertoo. ”Isäni värväsi minut silloiseen yritykseensä myymään lisäravinteita. Onnistuin puolessa vuodessa myymään yhden laatikollisen. En ollut kovin kummoinen myyjä.”

Nyt Kjetil omistaa suoramyyntiin keskittyvän uutissivuston sekä Norjan suurimman terveystuotteiden verkkomyyntisivuston ja on Synergy-tiimin jäsen.

”Tavoitteenani on ehdottomasti Presidential Executive-taso”, Kjetil sanoo. ”Sen saavuttamiseksi minun täytyy vain löytää oikeat ihmiset joiden kanssa työskentelen, ja minulla on kaikki edellytykset heidän löytämiseensä.”

Bostjan Pilej ja Irena Kladivar

Saavutettuaan Team Manager-tason tammikuussa 2014 Bostjan Pilej ja Irena Kladivar eivät jääneet lepäämään laakereilleen vaan jatkoivat aherrusta päämääränään Team Director-taso. Tavoitteellisuutensa ja keskittymisensä ansiosta Bostjan ja Irena saavuttivat kahdeksannen sijan Barcelona Top 100 -kampanjassa ja saivat 1 500 euroa matkarahaa vuoden 2014 konferenssia varten.

Bostjanin ja Irenan organisaatio Team EBALI on Slovenian ensimmäinen Team Director -tason saavuttanut toimija. Keväällä 2014 ennen SLMsmart- ja e9-tuotteiden virallista julkaisua tiimin jäsenet valmistautuivat jo näiden tuotteiden mahdollistamaan mittavaan kasvuun. Tämän valmistautumisen ansiosta myynti kasvoikin lokakuussa huomattavasti.

Kun SLMsmart ja e9 herättivät innostusta ympäri Eurooppaa, Bostjan ja Irena noudattivat tehokasta suunnitelmaa. Siihen kuului päivittäinen toiminta, jonka ansiosta kuukausi oli ennätyksellinen Sloveniassa ja koko Euroopassa. Bostjan ja Irena saivat tiimiinsä 72 uutta jäsentä, ja vanhat tiimin jäsenet saavuttivat 42 uutta pin-tasoa.

”Kehityksen myötä meille avautuu uusia näkökulmia. Näemme itsemme, muut ja koko maailman uudessa valossa. Tästä kehityksestä saamme voimaa rakentaa menestyksekästä liiketoimintaa”, Irena sanoo. ”Tiimimme jäsenet ovat sisäistäneet sen, että jos emme vahvistu jatkuvasti, me heikkenemme. Tämän olemme oppineet Synergy WorldWidelta.”

Tämä esimerkillinen tehokaksikko johtaa sydämellä. Matkallaan Team Directive -tasolle pari on onnistunut parantamaan monien ihmisten elämänlaatua.