Legacy Magazine > December 2014

Het begin van belangrijke groei in Europa

Door Dan Norman, President, Synergy WorldWide

We zijn net teruggekomen van het belangrijkste evenement in de geschiedenis van Europa, de Summit 2014 in Barcelona in Spanje, en we zijn ontzettend enthousiast over de resultaten die voortvloeien uit het succes van dit evenement.

Op dit evenement hebben we twee nieuwe producten gelanceerd - SLMSmart Meal Replacement en e9 - en de energie die voelbaar was tijdens deze lanceringen duidden op een veelbelovend jaar voor Synergy Europe. Er was heel wat dat bijdroeg aan deze onmiskenbare energie: de prachtige locatie, de spectaculaire receptie bij het zwembad, en de Parade der Naties waar teamleden uit 15 Europese landen hun patriottisme ten toon spreidden. We waren getuige van een onzelfzuchtige actie van de achtjarige Saxon Flint, die geld inzamelde voor de 5 Star Legacy Foundation door handgemaakte armbanden te verkopen, een idee dat hij zelf had bedacht. We mogen natuurlijk de bewogen ode van oprichter Dan Higginson aan Will Martin niet vergeten, de man die ons allemaal tijdens zijn leven de ware betekenis heeft geleerd van de slogan van Synergy "Leave a Legacy".

De Duitse regio - Duitsland, Oostenrijk en Slovenië - had een ongelofelijke maand. De meeste groei die we in oktober zagen, werd gegenereerd door deze markten, waarvan de rangbevorderingen met 150 % toenamen.

Maar de energie die te voelen was tijdens deze evenementen werd deels gevormd door uw enthousiasme en uw passie voor Synergy. Topleiders hebben ons goed getraind in de wetenschap achter de nieuwe formule ProArgi-9+ en de nieuwe producten SLMsmart en e9. Deze leiders leerden ons ook hoe we deze productsystemen moeten marketen om nieuwe klanten en distributeurs te overtuigen.

Synergy WorldWide Europe heeft nu een aandeel in de branche voor supplementen voor gewichtsbeheer en energie-aanvulling, een gezamenlijke markt van $ 45 miljard, maar is het ons echt gelukt om de verkopen binnen te halen waarnaar we streefden? Het antwoord is Ja.

In oktober 2014, de maand na de Summit in Barcelona, namen de verkopen in Europa met bijna 50 % toe. Activeringen namen met 56 % toe en rangbevorderingen verdubbelden. De Duitse regio - Duitsland, Oostenrijk en Slovenië - had een ongelofelijke maand. De meeste groei die we in oktober zagen, werd gegenereerd door deze markten, waarvan de rangbevorderingen met 150 % toenamen.

Drie leiders in deze regio kregen in dezelfde maand nieuwe titels, die boven Team Elite uitschrijden. We feliciteren Hakan Cetin, een van de eerste teamleden van Europa, die in oktober Diamond Executive behaalde. Ik wil tevens Elfiede en Karl Tappauf en Susanne en Thorsten Kupske feliciteren, met het bereiken van Pearl Executive. We wisten dat Synergy Teamleden van het vierde kwartaal in 2014 een memorabele tijd zouden maken, maar dit fenomenale succes hadden we niet voorzien.

Het ziet er niet naar uit dat dit momentum voorlopig afneemt. We beginnen het nieuwe jaar swingend, met Kickoff-evenementen in elke markt die het krachtig brandende vuur nog verder aanwakkert. Het is van het grootste belang dat we iedereen naar deze Kickoff-evenementen sturen. Ik kijk er naar uit om de Top Leaders van Synergy de volgende maand in Dubai te ontmoeten. Iedereen zou van het bijwonen van Legacy Retreat en Team Manager Academy een hoge prioriteit moeten geven. We willen u graag op beide evenementen zien en we kijken er naar uit om tijd door te brengen met uw huidige en nieuwe verkopers die in aanmerking komen voor een titel.

Ga door met een sterke instelling. We zijn dagelijks van u onder de indruk en we kunnen niet wachten om te zien hoe Europa in 2015 doorgaat met groeien.

> Klik hier om foto's van te bekijken Europe Summit 2014

Bekijk hieronder een video recap: