Legacy Magazine > December 2014

Team Director Spotlights

Synergy team leden zijn grote stappen aan het maken dit jaar, en elk lid brengt iets waardevols met zich mee. Wij voelen ons vereerd dat wij zulke gemotiveerde en indrukwekkende mensen welkom mogen heten in de Synergy familie. Laat ik u voorstellen aan enkele inspirerende individuen die een naam voor zichzelf aan het vestigen zijn in hun respectievelijke markten.

Marek en Joanna Amrosz

Marek en Joanna Amrosz, de eerste Team Directors ooit van Synergy Polen, zijn een vader-dochterduo en dynamische bedrijfsbouwers. Ze werken hard om hun doelen te bereiken en ze zijn klaar om nog meer te bereiken. Het mooiste is dat Marek en Joanna deze nieuwe titel op de juiste manier verkregen, door zich te richten op het succes van de mensen om hen heen en door een sterk fundament te leggen voor de leden van hun team.

Marek en Joanna blijven nooit zitten wachten op een geluksdag. In plaats daarvan is hun bedrijf gebaseerd op beweging, omdat ze door heel Polen hebben gereisd en hebben geholpen met verschillende evenementen, bijeenkomsten en trainingen. Ze nemen deel aan presentaties om ervan te leren, en delen vervolgens wat ze hebben geleerd met hun klanten en hun mede-teamleden.

Ze organiseren regelmatig webinars en onderzoeken extra trainingsmethoden die hun team kunnen ondersteunen. Met dit soort gewoonten is het geen verrassing dat Marek en Joanna de titel Team Director bereikten en hun extra inkomen verhoogden. Meer groei voor Marek en Joanna is onvermijdelijk, omdat ze zich blijven richten op het versterken van de mensen in hun omgeving.

Kjetil Dreyer

Na het bijwonen van Summit 2014 besloot Kjetil Dreyer uit Noorwegen om met zijn zaken actie te ondernemen met de nieuw uitgekomen SLMsmart Meal Replacement en e9-producten. Toen Kjetil thuiskwam van zijn reis naar Barcelona organiseerde hij een webinar met 500 medewerkers, waar hij de nieuwe producten lanceerde.

Dankzij Kjetils beslissing om actie te ondernemen, heeft hij nu het niveau Team Director bereikt. Hoewel hij niet volledig afhankelijk is van de financiële voordelen die zijn Synergy-zaken opleveren, houdt Kjetil zich daarbij vanwege de uitdaging en om zegeningen te brengen in de levens van anderen.

"Ik was 18 toen ik voor het eerst hoorde van netwerkmarketing," vertelt Kjetil. "Mijn vader sleepte me in zijn bedrijf om voedingssupplementen te verkopen. Ik kan me herinneren dat het me na zes maanden gelukt was om één doos te verkopen. Ik was geen goede verkoper."

Nu is Kjetil eigenaar van een direct selling news-website, heeft hij de grootste site voor online winkelen voor gezondheidsproducten in Noorwegen en is hij Synergy Team Member.

"Ik ga voor Presidential, daar is geen twijfel over," zegt Kjetil. "Maar ik moet deze titel bereiken door de juiste mensen te vinden en ik heb alle kans om die mensen te vinden."

Bostjan Pilej en Irena Kladivar

Bostjan Pilej en Irena Kladivar zaten niet stil na het bereiken van de titel Team Manager in januari 2014, maar ze gingen direct weer aan het werk om door te groeien naar Team Director. Hun doelstellingen en gerichtheid leverden Bostjan en Irena de achtste plaats op in de Barcelona Top 100-promotie, wat hen 1500 € opleverde voor hun reis naar Summit 2014.

De organisatie van Bostjan en Irena, Team EBALI, is de eerste in Slovenië die het niveau Team Director heeft bereikt. In de lente van 2014, voordat SLMsmart en de e9-producten officieel gelanceerd waren, bereidden de deelnemers van het team van Bostjan zich voor op de grote groei die ze door deze producten zouden kunnen bereiken. Deze voorbereiding zorgde voor belangrijke groei in oktober.

Bostjan en Irena beschikten over een effectief plan toen de lancering van SLMsmart en e9 door heel Europa voor enthousiasme zorgde. Hun plan vereiste dagelijkse inzet en deze inzet droeg voor een groot deel bij aan een maand die alle records brak in Slovenië en Europa. Bostjan en Irena voegden 72 nieuwe teamleden toe aan hun team en de reeds aanwezige teamleden verkregen 42 nieuwe titels.

"Naarmate we verder gaan, bereiken we nieuwe horizonten, zodat we onszelf, anderen en de wereld in een nieuw licht zien, en deze vooruitgang geeft ons de kracht om een geslaagd bedrijf op te zetten," zegt Irena. "In ons team hebben we het feit geïnternaliseerd dat als we niet voortdurend sterker worden, we zwakker worden, iets dat Synergy WorldWide ons heeft geleerd."

Dit krachtige paar geeft leiding met hun hart en door een voorbeeld te zijn. Het is ze gelukt om de levens van veel mensen te verbeteren op hun weg naar de titel Team Director.