Legacy Magazine > Desember 2014

Starten på stor vekst i Europa

Av Dan Norman, President, Synergy WorldWide

Det er ikke lenge siden vi reiste hjem fra det viktigste eventet i Synergy Europas historie, Summit 2014 i Barcelona i Spania, og vi er virkelig begeistret over resultatene som er oppnådd etter dette eventet.

Under Summit 2014 lanserte vi to nye produkter — SLMsmart Meal Replacement og e9 — og energien vi følte under lanseringen, ga en indikasjon på et lovende år for Synergy Europa. Det var mange forskjellige faktorer som bidro til den positive energien — de vakre omgivelsene, den spektakulære mottakelsen ved bassenget, og nasjonsparaden hvor teammedlemmer fra 15 europeiske land viste sin patriotisme. Vi var vitne til 8-årige Saxon Flints uselviske innsamling til 5 Star Legacy Foundation gjennom å selge selvlagde armbånd, en idé som var helt og holdent hans egen. Og sist men ikke minst; Synergys grunnlegger Dan Higginsons rørende hyllest til Will Martin, en mann som i løpet av sitt liv viste oss alle meningen med Synergys slagord “Leave a Legacy” ("Etterlat en arv").

Den tyske regionen — Tyskland, Østerrike og Slovenia — hadde en helt utrolig måned. De meste av veksten vi så i oktober kan tilskrives disse markedene, der antallet rangopprykk økte med 150%.

Den energien som løftet dette eventet, hadde imidlertid ikke vært mulig uten deltakernes entusiasme og lidenskap for Synergy.

Toppledere ga oss grundig opplæring i vitenskapen bak den nye ProArgi-9+-formuleringen og de nye produktene SLMsmart og e9. Disse lederne lærte oss også hvordan vi kan presentere disse produktene for å rekruttere nye kunder og distributører.

Synergy WorldWide Europe har nå fått en fot innenfor segmentene vektkontroll og energitilskudd, en industri med en totalomsetning på 45 milliarder dollar, men har vi virkelig greid å oppnå det salget vi hadde satt som mål? Svaret er ja.

I oktober 2014, måneden etter Summit i Barcelona, økte salget i Europa med nesten 50%. Det var 56% flere aktiveringer og dobbelt så mange rangopprykk som vanlig. Den tyske regionen — Tyskland, Østerrike og Slovenia — hadde en helt utrolig måned. De meste av veksten vi så i oktober kan tilskrives disse markedene, der antallet rangopprykk økte med 150%.

I samme måned oppnådde tre ledere i denne regionen tittelen Team Elite. Gratulasjoner til Hakan Cetin, et av Europas første teammedlemmer, med oppnåelsen av tittelen Diamond Executive i oktober. Jeg vil også gratulere Elfiede og Karl Tappauf, samt Susanne og Thorsten Kupske med tittelen Pearl Executive. Selv om vi ante at Synergys teammedlemmer ville gjøre 4. kvartal i 2014 verdt å huske, hadde vi ikke forutsett en slik fenomenal suksess.

Og et slikt momentum vil ikke stoppe opp. Vi vil åpne det nye året med et kickoff-event i hvert marked, som vil fyre opp under den ilden som er tent. Det er uhyre viktig at vi får alle med på disse kickoff-eventene.

Jeg ser frem til å møte Synergys toppledere i Dubai neste måned. Alle bør gjøre Legacy Retreat og Team Manager Academy til prioriterte mål. Vi ønsker å seg deg på begge disse eventene og gleder oss til å tilbringe tid sammen med førstegangs-kvalifiserte og rekvalifiserte deltakere.

Stå på! Dere imponerer oss, og vi gleder oss stort til å se veksten i Europa i 2015.

> Klikk her for å se bilder fra Europe Summit 2014

Se en video oppsummering nedenfor: