Legacy Magazine > December 2014

Början till en stor tillväxt i Europa

Av Dan Norman, President, Synergy WorldWide

Nu efter det viktigaste evenemanget i Europas historia, toppmötet 2014 i Barcelona i Spanien, kunde vi inte vara mer entusiastiska över de resultat som denna lyckade tillställning förde med sig.

Vid evenemanget lanserade vi två nya produkter – måltidsersättningen SLMsmart och energidrycken e9 – och den energi vi kände vid de lanseringarna tyder på ett lovande år för Synergy Europa. Det var mycket som bidrog till den otvivelaktiga entusiasmen: de vackra lokalerna, den spektakulära välkomstkvällen vid poolen, nationsparaden med Teammedlemmar från 15 länder i Europa. Vi fick bevittna när 8-årige Saxon Flints osjälvisk handling, då han samlade in pengar till 5 Star Legacy Foundation genom att sälja handgjorda armband – helt hans egen idé. Vi får förstås inte glömma grundaren Dan Higginsons rörande hyllning till Will Martin, en man som lärde oss alla den sanna innebörden av Synergys slogan ”Leave a Legacy” (”Lämna ett arv”) under sin livstid.

Den ”germanska” regionen – Tyskland, Österrike och Slovenien – hade en otrolig månad. Det mesta av den tillväxt vi såg i oktober drevs av dessa marknader, där avancemangen på rankingarna ökade med 150 %.

Men den energi vi upplevde när de här händelserna ägde rum skulle inte ha varit möjlig utan er entusiasm och passion för Synergy. Vi fick mer kunskap om vetenskapen bakom den nya ProArgi-9+-formeln och de nya SLMsmart- och e9-produkterna. De lärde oss också hur vi marknadsför dessa produktsystem för att rekrytera nya kunder och distributörer.

Synergy WorldWide Europe är nu en aktör att räkna med både inom kosttillskott, viktkontroll och energitillskott, en kombinerad marknad som omsätter 37 miljarder euro varje år. Men har vi verkligen kunnat nå den försäljning vi siktade på? Svaret är JA!

I oktober 2014, månaden efter toppmötet i Barcelona, ökade försäljningen i Europa med nästan 50 %. Aktiveringarna ökade med 56 % och rankavancemangen fördubblades. Den ”germanska” regionen – Tyskland, Österrike och Slovenien – hade en otrolig månad. Det mesta av den tillväxt vi såg i oktober drevs av dessa marknader, där rankavancemangen ökade med 150 %.

Tre ledare i denna region fick samma månad titlar över Team Elite. Grattis till Hakan Citin, en av Europas första Teammedlemmar, som nådde fram till Diamond Executive i oktober. Jag vill även gratulera Elfriede och Karl Tappauf samt Susanne och Thorsten Kupske, som nådde Pearl Executive. Vi visste att Synergys Team Members skulle göra 4:e kvartalet 2014 minnesvärt, men vi kunde inte förutse en så här makalös framgång.

Den här kraften är inte något som kommer att mattas av så småningom. Vi inleder det nya året med Kickoff-evenemang i alla marknader, som ska ge ännu mer bränsle till den eld som redan brinner för fullt. Det är nödvändigt att vi inspirerar alla att vara med på kickofferna.

Jag ser fram emot att få träffa Synergys Toppledare i Dubai nästa månad. Alla bör göra det till ett högprioriterat mål att vara med på Legacy Retreat och Team Manager Academy. Vi vill att ni är med på båda dessa evenemang, och ser fram emot att få träffa nya och återvändande kvalificerade personer.

Fortsätt jobba hårt. Vi imponeras av ert arbete varje dag och vill mycket gärna se hur Europa fortsätter blomstra 2015.

> Click here to view photos from Europe Summit 2014

Titta på en recap video: