PURIFY

Første steg for å oppnå Elite Health

Gratulerer!

Du har tatt det første steget mot Elite-helse (EliteHealth) ved å kjøpe Synergys Purify rensesett for mikrobiomet. Når du starter på dette programmet begynner en forvandling av helsen din, og du kickstarter en ferd mot optimal helse.

HVA ER ELITE-HELSE?

lite-helse er toppen av velvære, der alder ikke dikterer evne. Vitenskapelig sett er Elite-helse optimal metabolsk funksjon, den tilstanden hvor alle kroppssystemer fungerer optimalt, som gir deg energi til å oppleve mer, gjøre mer og være mer, uansett hvilken fase i livet du befinner deg i. Elitehelse dreier seg om å ta fatt på hver livsfase med nye ambisjoner. Det er friheten til å leve uten begrensninger. Denne friheten kan bli realisert gjennom en sunn sjel i et sunt legeme, og vi vet hvordan du oppnår det.

START VED KJERNEN: MIKROBIOMET

I mange år har kosttilskudd hjulpet mennesker til å styrke forskjellige kroppssystemer, men disse løsningene har ikke i tilstrekkelig grad vært rettet mot det vi nå vet er selve kjernen til god helse.

Nylige vitenskapelige oppdagelser har avdekket et fascinerende økosystem i menneskekroppen, som kalles mikrobiomet. Dette komplekse nettverket av bakterier, sopp og mikroflora finnes hovedsakelig i tarmene og påvirker tilstanden til praktisk talt alle systemer i menneskekroppen. Mikrobiomet utgjør 90 % av cellene i kroppen din, og det vil si at bare 10 % av cellene inneholder ditt DNA.

Selv om mikrobene i kroppen er svært viktige for å overleve, kan de også være skadelige for helsen. Mikrobiomets helse påvirker hjernefunksjonen, humøret, immunsystemet og magetarmkanalen. 75 % av mikrobiomet lever faktisk i tarmene, og disse Synergyproduktene er derfor utviklet for å påvirke tarmens mikrobiom.

Det er vel og bra å eliminere dårlige mikrober, men det er like viktig å beskytte og understøtte de gode. Vi ønsker å hjelpe deg med begge deler ved å rense mikrobiomet.

ELITE-HELSE ER MULIG, OG EN BALANSERT OG RIKTIG TILFØRSEL AV NÆRING TIL MIKROBIOMET ER NØKKELEN TIL Å OPPNÅ DETTE.

loading...

HVORFOR RENSE?

Mikrobiomet lider på grunn av giftige miljøer, næringsfattig mat og en stressende og stillesittende livsstil. Dette fører til en usunn balanse mellom gode og dårlige bakterier, noe som til syvende og sist påvirker alle systemer i kroppen.

Purify Kit omfatter flere typer klinisk formulert ernæring for mikrobiomet. Bruk disse nøye fremstilte kosttilskuddene, og følg retningslinjene for riktig kosthold på ferden mot Elite-helse.

PRODUKTENE

Biome DT

Biome DT inneholder fiber som virker rensende. Produktet balanserer dessuten tarmens pH og støtter derved gunstige bakterier. Biome DT inneholder sink som beskytter cellenes bestanddeler mot oksidativt stress og bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Biome DT bidrar til normal DNA-syntese, proteinsyntese og metabolisering av makronæringsstoffer. Dette produktet er også fordelaktig for opprettholdelse av hud, negler, hår og skjelett.

Biome Shake

Som en del av Purify-programmet ble Biome Shake nøye formulert for å støtte riktig balanse i mikrobiomet. Biome Shake er rik på planteprotein med en blanding av vitaminer, mineraler, fiber og gunstig fett fra kilder som linfrø. Formuleringen har en vegetabilsk base av brokkoli og rent erteprotein.

Biome Actives

Biome Actives inneholder både prebiotika og probiotika som styrker et fordelaktig tarmmiljø på en synergistisk måte. Hver kapsel inneholder 1 milliard kolonidannende enheter (CFU) av en type gunstige bakterier som heter Bacillus coagulans, i kombinasjon med inulinfibre. Disse aktive og gode bakteriene er motstandsdyktige nok til at de formerer seg i fordøyelseskanalen vår og styrker mikrobiomet.

Body Prime

Body Prime hjelper kroppen til å nyttiggjøre seg næringsstoffene fra et sunt kosthold og klargjør tarmen for et effektivt renseprogram ved å tømme tarmen og styrke tarmbevegelsene. I tillegg hjelper dette produktet kroppen med å opprettholde en sunn elektrolyttbalanse, samtidig som det styrker musklenes funksjon, blant annet hjertet, og reduserer utmattelse.

ProArgi-9+

ProArgi-9+ er en effektiv og patentbeskyttet formulering som inneholder l-arginin og l-citrullin samt fem essensielle vitaminer som bidrar til den gode virkningen. Én porsjonspose ProArgi-9+ inneholder 5000 mg 100 % rent, granulert og fritt l-arginin, en ingrediens som er anerkjent som terapeutisk middel i tusenvis av kliniske studier. Formuleringen ProArgi-9+ inneholder en kombinasjon av l-arginin, l-citrullin og nøye utvalgte vitaminer. I kroppen støtter l-arginin en rekke vitale funksjoner, spesielt via omdanningen til nitrogenoksid. Nitrogenoksid er nyttig for kroppen på mange måter, blant annet ved å styrke blodsirkulasjonen og hjertets funksjon. I Physician’s Desk Reference (amerikanske legers oppslagsverk) står det at ProArgi-9+ er “l-arginin-tilskudd med verdens høyeste kvalitet.” Mennesker som ønsker en aktiv livsstil, bruker ProArgi9+.

VELG HVOR LENGE RENSEKUREN SKAL VARE

Purify-programmet ble opprinnelig designet som en 7-dagerskur, men om du synes det er mer praktisk eller bekvemt, kan den forlenges til 21 dager uten at det går ut over resultatene. Velg den varigheten du ønsker, og følg Synergys plan for Purify-kuren samt retningslinjene for et sunt kosthold. Da vil du avdekke ditt sanne potensial for Elite-helse. Jo nøyere du følger programmets retningslinjer, desto bedre resultater vil du oppnå.

Uansett hvilket program du velger, ber vi deg se på oversikten over anbefalte matvarer og oversikten over mat du skal unngå, før du starter.

7-DAGERS PROGRAM

 • Biome Shake - Bland 2 måleskjeer (40 g) Biome Shake-pulver med cirka 300 ml vann — eller etter smak — to ganger daglig
 • Biome DT - Bland en pose med cirka 250-500 ml vann to ganger daglig
 • Body Prime - Ta to kapsler én gang daglig
 • Biome Actives - Ta 3 kapsler daglig
 • ProArgi-9+ - Bland én pose med cirka 500 ml vann to ganger daglig

21-DAGERS PROGRAM

Dag 1-5

 • Gå gjennom oversikten over matvarer du skal unngå (link her), og eliminer dem fra kostholdet ditt i løpet av disse dagene. Ta to kapsler Body Prime til kveldsmaten.

Dag 6-12

 • Biome Shake - Bland 2 måleskjeer (40 g) Biome Shake-pulver med cirka 300 ml vann — eller etter smak — to ganger daglig.
 • Biome DT - Bland en pose med cirka 250-500 ml vann to ganger daglig
 • Body Prime - Ta to kapsler én gang daglig
 • Biome Actives - Ta 3 kapsler daglig
 • ProArgi-9+ - Bland én pose med cirka 500 ml vann to ganger daglig

Dag 13-21

 • Innfør sunne måltider som består av grønnsaker og proteinrike matvarer. Fortsett med Purify-produktene til det er tomt.
 • Biome DT - Bland en pose med cirka 250-500 ml vann en gang daglig
 • Body Prime - Ta to kapsler én gang daglig
 • Biome Actives - Ta to kapsler én til tre ganger daglig, til det er tomt
 • ProArgi-9+ - Bland én pose med cirka 500 ml vann to ganger daglig, til det er tomt

For optimale resultater kan du erstatte to måltider daglig med Biome Shake og ta maksimaldosen av hvert produkt i 7 dager.

ANBEFALTE MATVARER

Spis denne mikrobiom-vennlige maten for å oppnå best mulig effekt av rensesettet.

 • dairy

  MELKEPRODUKTER

  Usøtet mandel- og kokosmelk, youghurt, kefir, rømme

 • fruit

  FRUKT

  Epler, aprikoser, bananer, bær, kirsebær, grapefrukt, druer, kiwi, mango, melon, nektariner, appelsiner, fersken, pærer, ananas, plommer

 • legumes

  BELGFRUKTER

  Soyabønner, tørkede bønner, linser, kikerter

 • protein

  PROTEIN

  Fisk, skalldyr, storfekjøtt, lam, fjærkre, vilt, egg, cottage cheese, mager ost. Vegetariansk/vegansk: tofu, tempeh, seitan, vegetarburgere, nøtter

 • seasonings

  KRYDDER OG SMAKSTILSETNINGER

  Tørkede og friske urter, alle typer krydder, sennep, sitron- og limesaft, salsa, eddik, soyasaus, stevia

 • vegetables

  GRØNNSAKER

  Frisk salat og bladgrønnsaker, som spinat og kål, artisjokker, asparges, bambusskudd, bønnespirer, beter, bok choy, brokkoli, rosenkål, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, auberginer, fennikel, hvitløk, grønne bønner, jicama, purre, sopp, okra, løk, paprika, reddiker, vårløk, sjalottløk, runde og flate sukkererter, squash/gresskar, tomater, vannkastanjer

TIPS

Unngå fruktjuice, sportsdrikker og brus. Drikk rikelig med vann. Vær oppmerksom på skjulte kalorier og sukker i smakstilsetninger og sauser. Pass på porsjonsstørrelsen under mellommåltidene og middagen. Vær oppmerksom på anbefalte porsjonsstørrelser.

EN PURIFY-DAG

Purify måltidsplan er fullpakket av proteiner og fytonæringsstoffer. Denne måltidsplanen sikrer at du spiser nok av de næringsstoffene kroppen din trenger hver dag, og består av en balansert blanding av proteiner, karbohydrater og fettstoffer, samt vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra planter.

Frokost

Biome Shake, 2 måleskjeer
Biome Actives, 1 kapsel


Mellommåltid formiddag

1 hardkokt egg
1,2 dl cottage cheese
2 teskjeer salsa
Biome DT, 1 pose

Lunsj

Biome Shake, 2 måleskjeer
ProArgi-9+, 1 pose
Biome Actives, 1 kapsel

Mellommåltid ettermiddag

1 middels stort eple
2,5 dl brokkoli og blomkål, fersk, oppdelt
6 store svarte oliven
Biome DT, 1 pose

Middag

Stekt kyllingbryst (på størrelse med en håndflate)
Salat av spinat, kål, tomater, løk, agurk, fetaost, 1 teskje olivenolje, 1 teskje balsamico-eddik
Biome Actives, 1 kapsel
ProArgi-9+, 1 pose
Body Prime, 2 kapslerAnbefalt fysisk aktivitet:

5000 skritt eller 30 minutters gange hver dag


UNNGÅ DISSE MATVARENE
Sukker, alkohol, bearbeidet mat, grønnsaker med mye stivelse (f.eks. poteter, søtpoteter, mais, grønne erter osv.), hvete, ris, mel.

DU ER NÅ KLAR TIL Å GÅ I GANG.

Dette er et vendepunkt og et spennende øyeblikk i ferden mot Elite-helse. Bestem deg, hopp i det og se hvordan forvandlingen utfolder seg. Når du følger Synergys Purify-program, åpner du døren til neste fase av Elite-helse, der du gjør viktige og varige endringer i helse og livsstil.