PURIFY

Ditt första steg för att uppnå Elite Health

Grattis!

Du har tagit första steget mot Elite Health genom att köpa Synergy’s Microbiome Purify Kit! Din hälsoförändring startar i dag. Det kommer att bli en flygande start till din optimala hälsa.

VAD ÄR ELITE HEALTH?

lite Health är höjdpunkten av fysisk hälsa, där ålder inte begränsar din förmåga. Vetenskapligt sett är Elite Health optimal ämnesomsättning, när kroppens alla system arbetar som mest effektivt och ger dig energin till att se mer, göra mer och vara mer aktiv, oavsett i vilket stadie av livet du befinner dig. Elite Health går in i varje nytt årtionde med nya ambitioner. Friheten att leva utan begränsningar. Frihet som uppnås genom en sund kropp och själ, och vi kan ta dig dit.

STARTA FRÅN GRUNDEN: MIKROBIOM

I årtionden har människor använt sig av olika former av kosttillskott för att komplettera sin kost eller få i sig mer av det kroppen behöver, men ingen av dessa produkter har på ett tillräckligt sätt tillgodosett vad vi nu vet är grunden till en övergripande god hälsa.

Nya vetenskapliga upptäckter avslöjar ett fascinerande ekosystem inom alla människor som kallas mikrobiom. Detta komplexa nätverk av bakterier, svamp och mikroflora vistas till största delen i magen, men påverkar i stort sett kroppens samtliga system. Mikrobiomer utgör 90% av alla celler i en människa och bara 10% av cellerna i din kropp innehåller ditt mänskliga DNA.

Trots att mikrobiomerna som lever i din kropp är livsviktiga för din överlevnad så kan de även vara skadliga för hälsan. Dina mikrobiomers hälsa påverkar din hjärnkapacitet, ditt humör, immunsystemet och tarmkanalen. Tre fjärdedelar av alla mikrobiomer lever inuti din kropp, därför är Synergy’s produkter specifikt framtagna för att rikta in sig på mikrobiomerna i magen.

Att skydda och underhålla sina goda mikrobiomer är precis lika viktigt som att eliminera de skadliga. Vi vill hjälpa dig med att göra just detta genom att rena mikrobiomet.

ELITE HEALTH ÄR MÖJLIGT OCH NYCKELN ÄR ETT VÄLSKÖTT OCH BALANSERAT MIKROBIOM.

loading...

VARFÖR PURIFY?

Miljögifter, näringsfattig mat, stress och en stillasittande livsstil gör att dina mikrobiomer tar skada. Dessa skadliga omständigheter resulterar i en ohälsosam balans mellan de goda och dåliga bakterierna, vilket slutgiltigen påverkar kroppens samtliga system.

Purify paketet innehåller en mängd av kliniskt utprovade näringsämnen för ditt mikrobiome. Använd dessa noggrant framställda tillskott och följ den rekommenderade måltidsplanen när du påbörjar din resa mot Elite Health.

PRODUKTER

Biome DT

Biome DT stödjer utrensning med hjälp av fibrer, samtidigt som man balanserar tarmens pH för att stärka välgörande bakterier. Biome DT innehåller även zink vilket bidrar till att skydda cellens beståndsdelar från oxidativ stress och bidrar till att ditt immunsystem får en normal funktion. Biome DT bidrar även till normal DNA-syntes, proteinsyntes och makronäringsmetabolism. Övriga fördelar med denna produkt är att den ger näring till hud, naglar, hår och ben.

Biome Shake

Som en del av Purify programmet var Biome Shake noggrant formulerad för att stödja en god balans i mikrobiomen. Biome Shake är hög på vegetabiliskt protein med en blandning av vitaminer, mineraler, fibrer och nyttiga fetter från källor som linfrö. Formeln har en vegetabilisk bas med broccoli och ren ärt-protein.

Biome Actives

Biome Actives kombinerar både prebiotika och probiotika för att skapa en gynnsam miljö med över en miljard kolonidannande (CFU) bakterier av probiotika, Bacillus coagulans per kapsel, som i en kombination med inulin fibrer ökar effekten. Dessa aktiva biotikar är starka nog att passera matsmältningssystemet och göda ditt mikrobiome. Ta 3 kapslar dagligen med eller utan mat.

Body Prime

Body Prime hjälper kroppen att dra nytta av en näringsriktig diet. Den hjälper till att rena och stimulera tarmen för en effektiv reningsprocess och en bra tarmmotilitet. Den bidrar även till att upprätthålla en sund elektrolytbalans och minskad trötthet, samtidigt som den bidrar till optimal funktion av dina muskler, inklusive ditt hjärta.

ProArgi-9+

ProArgi-9 + är en kraftfull, patentskyddad formula, som innehåller l-arginin, l-citrullin och fem viktiga vitaminer som positivt påverkar hela dig. Varje portion av ProArgi-9 + innehåller 5000 mg, 100% ren l-arginin, en ingrediens som validerats som ett terapeutiskt medel av tusentals kliniska studier. Det kompletta ProArgi-9 + -receptet kombinerar l-arginin med l-citrullin och noga utvalda vitaminer. I kroppen bidrar l-arginin till ett antal vitala funktioner, särskilt vid omvandlingen till kväveoxid. Kväveoxid ger många fysiska fördelar, inklusive stöd för en hälsosam cirkulations- och kardiovaskulär funktion. The Physician’s Desk Reference har utnämnt ProArgi-9 + som det l-arginin tillskott i välden med högst kvalité. De som söker en aktiv livsstil väljer ProArgi-9 +.

VÄLJ LÄNGDEN PÅ DIN PURIFY

Purify kan användas som ett 7-dagars program eller förlängas till 21 dagar. Välj bara längden på det program som passar dig. Följ sedan Synergy's näringsriktlinjer och använd Purify kosttillskott för att uppnå din fulla potential för optimal hälsa. Desto noggrannare du följer programmet, desto bättre resultat kommer du att få.

Oavsett program, granska listan över rekommenderade livsmedel och listan över livsmedel att undvika innan du börjar.

7-DAGARS PROGRAM

 • Biome Shake - Mixa 2 fulla skopor (40 g) Biome Shake-pulver med ca 300 ml vatten eller den mängd vatten som du själv gillar bäst, två gånger per dag.
 • Biome DT - Blanda 1 påse med ca. 250-500 ml vatten, två gånger per dag.
 • Body Prime - Ta två kapslar en gång per dag.
 • Biome Actives - Ta 3 kapslar om dagen.
 • ProArgi-9+ - Blanda en påse med ca. 500 ml vatten, två gånger per dag

21- DAGARS PROGRAM

Dag 1-5

 • Granska listan över livsmedel att undvika och börja ta bort de ifrån din kost. Ta två kapslar Body Prime tillsammans med din kvällsmåltid.

Dag 6-12

 • Biome Shake - Mixa 2 fulla skopor (40 g) Biome Shake-pulver med ca 300 ml vatten eller den mängd vatten som du själv gillar bäst, två gånger per dag.
 • Biome DT - Blanda 1 påse med ca. 250-500 ml vatten, två gånger per dag.
 • Body Prime - Ta två kapslar en gång per dag.
 • Biome Actives - Ta 3 kapslar om dagen.
 • ProArgi-9+ - Blanda en påse med ca. 500 ml vatten, två gånger per dag.

Dag 13-21

 • Börja införa hälsosamma måltider som består av grönsaker och protein med hög proteinhalt. Fortsätt med Purify produkterna tills de är slut.
 • Biome DT - Blanda 1 påse med ca. 250-500 ml vatten, en gång om dagen.
 • Body Prime - Ta två kapslar en gång om dagen
 • Biome Actives - Ta två kapslar, en till tre gånger per dag, tills de är slut.
 • ProArgi-9+ - Blanda en påse med ca. 500 ml vatten, två gånger om dagen, tills det är slut.

För bästa resultat, byt ut två måltider om dagen mot Biome Shake och ta maximal dosering av samtliga Purify-produkter under en hel vecka.

REKOMMENDERAD MAT

Ät dessa mikrobiom-vänliga livsmedel till dina måltider och som tilltugg för att maximera resultatet med Purify-Kit.

 • dairy

  MEJERIPRODUKTER

  Osötad mandelmjölk, kokosnötsmjölk, osötad yoghurt, fil, kvarg.

 • fruit

  FRUKT

  Äpple, aprikos, banan, bär, körsbär, grapefrukt, vindruvor, kiwi, mango, melon, nektarin, apelsin, periska, päron, ananas, plommon, mandarin.

 • legumes

  BALJVÄXTER

  Sojabönor, torkade bönor, linser, kikärtor.

 • protein

  PROTEIN

  Fisk, skaldjur, nötkött, kyckling, vilt, ägg, keso, magra ostar. Vegetarisk eller vegansk kost: tofu, tempeh, seitan, vegoburgare, nötter.

 • seasonings

  KRYDDOR & SÅSER

  Torkade och färska örter, kryddor, senap, lime och citronjuice, salsa, vinäger, soya.

 • vegetables

  GRÖNSAKER

  Färsk sallad och grönt, kronärtskocka, sparris, bambuskott, böngroddar, betor, pak choi, broccoli, brysselkål, morötter, blomkål, selleri, gurka, aubergine, fånkål, vitlök, haricot vert, jamsbönrot, purjolök, champinjoner, okra, lök, paprika, rädisor, salladslök, schalottenlök, sockerärtor, squash, tomat, vattenkastanj.

SNABBA TIPS

Undvik fruktjuicer, sportdryck och läsk. Drick massor av vatten. Se upp med kalorier och socker i tillsatser och såser. Var noga med att kontrollera storleken på dina portioner gällande mellanmål, lunch och middag, detta genom att följa de rekommenderade portionsstorlekarna.

EN PURIFY DAG

Purify måltidsplan är proteinrik och fylld med fytonäringsämnen. Detta program säkerställer att du äter rätt mängd näringsämnen som din kropp behöver varje dag med en balanserad blandning av protein, kolhydrater och fetter, liksom vitaminer, mineraler och näringsämnen från växter. Gluten fri.

Frukost

Biome Shake, 2 skopor
Biome Actives, 1 kapsel


Mellanmål morgon

1 hårdkokt ägg
½ dl keso
2 tsk salsa
Biome DT, 1 påse

Lunch

Biome Shake, 2 skopor
ProArgi-9+, 1 påse
Biome Actives, 1 kapsel

Mellanmål eftermiddag

1 medelstort äpple, färskt
2 dl blandad färsk, hackad broccoli och blomkål.
6 stora svarta oliver
Biome DT, 1 påse

Middag

Ett normalstort grillat kycklingbröst
Sallad med spenat, grönkål, tomater, lök, gurka, fetaost, 1 tesked olivolja, 1 tsk balsamvinäger
Biome Actives, 1 kapsel
ProArgi-9+, 1 påse
Body Prime, 2 kapslarRekommenderad träning

5000 steg per dag eller 30 minuters rask promenad


MAT ATT UNDVIKA
Socker, alkohol, halvfabrikat, processad mat, stärkelserika grönsaker (potatis, söt potatis, majs, etc.), vete, ris och mjöl.

NU ÄR DU REDO ATT BÖRJA!

Det här är en spännande och avgörande tid i din resa mot Elite Health. Genom att fullfölja Synergy`s program, så öppnar du dörrar till nästa fas i Elite Health där du strävar efter omfattande och framförallt varaktiga förändringar för din hälsa och ditt liv.