PURIFY

Vaš prvi korak do elitnega zdravja

Iskrene čestitke

z nakupom izdelkov za očiščenje mikrobioma Synergy WorldWide, Microbiome Purify Kit, ste storili prvi korak v smeri doseganja elitnega zdravja! Vaša zdravstvena preobrazba se začenja danes, ko boste začeli z očiščevalnim programom in sprožili domine optimalnega zdravja do konca življenja.

KAJ JE ELITNO ZDRAVJE (ELITE HEALTH)?

litno zdravje je najvišja stopnja dobrega počutja, pri kateri starost ni merilo za to, kaj vse človek v resnici zmore. Če se izrazimo bolj strokovno, elitno zdravje pomeni optimalno metabolično funkcijo. To je stanje, v katerem vsi organi dobro in učinkovito delujejo, zaradi česar ima človek več energije, da lahko več vidi, več počne in postane najboljša verzija sebe, ne glede na starost. Elitno zdravje pomeni vstopati v vsako naslednje desetletje življenja z elanom in novimi cilji pred očmi. Pomeni svobodo, ki omogoča življenje brez vsakršnih omejitev, za kar pa sta potrebna zdrav um in zdravo telo. Mi vemo, kako vas pripeljati do tja.

ZAČENJAMO V SAMEM BISTVU: MIKROBIOMU

S prehranskimi dopolnili smo si več desetletij prizadevali izboljšati delovanje posameznih organov, vendar se nobena od rešitev ni dovolj posvetila nečemu, kar danes velja za samo bistvo celostnega zdravja.

Najnovejše znanstvene raziskave so razkrile, da znotraj vsakega človeškega telesa obstoji ekosistem, ki mu pravimo mikrobiom. Kompleksni preplet bakterij, glivic in mikroflore biva predvsem v črevesju in vpliva na zdravje praktično vseh človeških organov. Mikrobiom predstavlja kar 90 % vseh celic, iz katerih smo ustvarjeni, in le 10 % celic našega telesa vsebuje našo DNK.

Čeprav mikrobe, ki prebivajo v našem telesu, nujno potrebujemo za preživetje, lahko zdravju tudi škodujejo. Zdravje našega mikrobioma vpliva na delovanje možganov, razpoloženje, imunski sistem in gastrointestinalni trakt. Ker tri četrtine mikrobioma prebiva v našem črevesju, so naši izdelki namenjeni prav uravnavanju črevesnega mikrobioma.

Enako pomembno je, da zaščitimo in podpiramo dobre mikrobe ter da se hkrati znebimo slabih. Z našimi izdelki pomagamo, da vam bo z očiščenjem mikrobioma uspelo oboje.

ELITNO ZDRAVJE JE MOGOČE, KLJUČ DO NJEGA PA PREDSTAVLJA URAVNOTEŽEN IN USTREZNO HRANJEN MIKROBIOM.

loading...

ZAKAJ JE TREBA OČISTITI MIKROBIOM?

Toksičnost okolja, s hranili osiromašena živila ter stresen in sedeč življenjski slog negativno vplivajo na sestavo našega mikrobioma, na ravnotežje med dobrimi in slabimi bakterijami, kar vpliva na vse organe v telesu.

Purify Kit oziroma izdelke za očiščenje mikrobioma sestavlja klinično formulirana prehrana za mikrobiom. Z uporabo teh s skrbnostjo zasnovanih prehranskih dopolnil in z upoštevanjem prehranskih smernic se boste podali na popotovanje do elitnega zdravja.

OČIŠČEVALNI IZDELKI

Biome DT

Biome DT podpira očiščenje z vlakninami, obenem pa uravnoteži pH vrednost v črevesju in podpira koristne bakterije. Biome DT vsebuje cink, ki prispeva k zaščiti sestavnih delov celic pred oksidacijskim stresom in prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Biome DT prispeva k normalni sintezi DNK in beljakovin ter normalni presnovi makrohranil. Izdelek pomaga tudi vzdrževati kožo, nohte, lase in kosti.

Biome Shake

Biome Shake je očiščevalni nadomestek obroka, ki vsebuje veliko rastlinskih beljakovin in mešanico vitaminov, mineralov, vlaknin ter koristnih maščob iz virov, kot sta laneno in boragino olje. Formulacija pomaga uravnotežiti mikrobiom z zelenjavno osnovo, ki vsebuje brokoli, prebavne encime, prebiotike in čiste zelenjavne beljakovine. Biome Shake je popoln nadomestek obroka, ki vsebuje 20 gramov zelenjavnih beljakovin na porcijo, spodbuja občutek sitosti in vsebuje esencialne vitamine in minerale. Odlični šejk z okusom vanilije je primeren za vegane in ne vsebuje glutena.

Biome Actives

Biome Actives združuje tako prebiotike kot probiotike, ki sinergistično ustvarjajo prijazno črevesno okolje. Vsaka kapsula Biome Actives vsebuje 1 milijardo bakterij Bacillus coagulans, ki tvorijo kolonije (CFU), okrepljeno v kombinaciji z vlakninami inulina. Aktivni probiotiki so odporni in dovolj močni, da preživijo v človeških prebavilih in koristno vplivajo na mikrobiom.

Body Prime

Body Prime pomaga telesu imeti koristi od prehranskega režima, podpira očiščenje in premičnost (motiliteto) črevesja in pripravi črevesje za učinkovit očiščevalni program. Poleg tega pomaga telesu ohranjati zdravo ravnovesje elektrolitov, zmanjšati utrujenost in prispevati k delovanju mišic, vključno s srčno.

ProArgi-9+

ProArgi-9+ je učinkovita patentirana formulacija, ki vsebuje L-arginin in L-citrulin ter 5 esencialnih vitaminov, ki izboljšajo delovanje celotnega telesa. Vsaka porcija ProArgi-9+ vsebuje 5000 mg popolnoma čistega L-arginina zrnate kakovosti in v prosti obliki, sestavine, ki jo je več tisoč kliničnih študij potrdilo kot terapevtsko sredstvo. Popolna formulacija združuje L-arginin in L-citrulin s skrbno izbranim naborom vitaminov. L-arginin v telesu prispeva k več življenjskim funkcijam, še zlasti s pretvorbo v dušikov oksid. Dušikov oksid ima več koristi za telo, vključno s podporo zdrave funkcije krvnega obtoka, srca in ožilja. Po mnenju avtorjev Referenčnega seznama za zdravnike (PDR) gre za "najkakovostnejše prehransko dopolnilo z l-argininom na svetu". Po ProArgi-9+ segajo vsi, ki potrebujejo podporo za aktiven življenjski slog.

ODLOČITE SE ZA DOLŽINO OČIŠČEVALNEGA PROGRAMA

Program očiščenja (Purify), ki je bil prvotno zasnovan kot 7-dnevni program, se lahko brez težav podaljša na 21 dni, ne da bi se poslabšali rezultati. Preprosto izberite želeno dolžino programa in sledite programu jemanja prehranskih dopolnil in prehranskim smernicam, s katerimi boste prebudili svoje potenciale za elitno zdravje (Elite Health). Bolj ko se boste držali spodnjih smernic, uspešnejši boste.

Pri obeh programih si poglejte seznam priporočenih in odsvetovanih živil, še preden se ga lotite.

SEDEMDNEVNI PROGRAM

 • Biome Shake - Vmešajte 2 polni merici (40 g) Biome Shake v približno 300 ml vode (oziroma po želji) 2-krat na dan.
 • Biome DT - Vmešajte 1 vrečko Biome DT v približno 250-500 ml vode 2-krat na dan.
 • Body Prime - Vzemite 2 kapsuli Body Prime 1-krat na dan.
 • Biome Actives - Vzemite 3 kapsule dnevno.
 • ProArgi-9+ - Vmešajte po 1 vrečko ProArgi-9+ v približno 500 ml vode 2-krat na dan in popijte.

ENAINDVAJSETDNEVNI PROGRAM

Prvi do peti dan

 • Poglejte si seznam odsvetovanih živil in jih začnite izločati. Ob večerji vzemite 2 kapsuli Body Prime.

Šesti do dvanajsti dan

 • Biome Shake - Vmešajte 2 polni merici (40 g) Biome Shake v približno 300 ml vode (oziroma po želji) 2-krat na dan.
 • Biome DT - Vmešajte 1 vrečko Biome DT v približno 250-500 ml vode 2-krat na dan.
 • Body Prime - Vzemite 2 kapsuli Body Prime 1-krat na dan.
 • Biome Actives - Vzemite 3 kapsule dnevno.
 • ProArgi-9+ - Vmešajte po 1 vrečko ProArgi-9+ v približno 500 ml vode 2-krat na dan in popijte.

Trinajsti do enaindvajseti dan

 • o Začnite v prehrano vključevati zdrave obroke, sestavljene iz zelenjave in živil z visoko vsebnostjo beljakovin. Jemljite vse izdelke v Purify Kitu, dokler jih ne zmanjka.
 • Biome DT - Vmešajte 1 vrečko Biome DT v približno 250-500 ml vode enkrat na dan.
 • Body Prime - Vzemite 2 kapsuli Body Prime 1-krat na dan.
 • Biome Actives - Vzemite po 2 kapsuli Biome Actives 1- do 3-krat na dan, dokler jih ne zmanjka.
 • ProArgi-9+ - Vmešajte po 1 vrečko ProArgi-9+ v približno 500 ml vode 2-krat na dan in popijte, dokler jih ne zmanjka.

Za optimalne rezultate nadomestite po 2 obroka na dan z Biome Shake in en teden jemljite največje dovoljene odmerke vseh izdelkov v Purify Kitu.

PRIPOROČENA ŽIVILA

S Purify izdelki boste še bolj uspešni, če boste v času prigrizkov in obrokov uživali naslednja mikrobiomu prijazna živila.

 • dairy

  MLEČNI IZDELKI

  nesladkano mandljevo in kokosovo mleko, jogurt, kefir, kisla smetana

 • fruit

  SADJE

  jabolka, marelice, banane, jagodičevje, češnje, grenivke, grozdje, kivi, mango, melone, nektarine, pomaranče, breskve, hruške, ananas, slive, mandarine

 • legumes

  STROČNICE

  soja, suhi fižol, leča, čičerika

 • protein

  BELJAKOVINE

  ribe, morski sadeži, govedina, jagnjetina, perutnina, divjačina, jajca, skuta, nemasten sir; za vegetarijance/vegane: tofu, tempeh, seitan, zelenjavni hamburgerji, oreški

 • seasonings

  ZELIŠČA IN ZAČIMBE

  suha in sveža zelišča, vse vrste začimb, gorčica, limonin in limetin sok, pikantna omaka, kis, sojina omaka, stevija

 • vegetables

  ZELENJAVA

  sveža solata in zelena zelenjava (na primer špinača in ohrovt), artičoke, beluši, bambusovi vršički, sojini kalčki, sladkorna pesa, bok čoj, brokoli, brstični ohrovt, korenje, cvetača, zelena, kumare, jajčevci, koromač, česen, zelen fižol, fižol jicama, por, gobe, okra, čebula, paprike, redkvice, mlada čebula, šalotka, sladki grah, sladkorni grah, muškatna buča, paradižnik, vodni kostanj

HITRI NASVETI

Izogibajte se sadnim sokovom, športnim in brezalkoholnim pijačam. Pijte veliko vode. Pazite na kalorije in sladkorje, ki se skrivajo v začimbah in omakah. Pazite na število porcij, ki jih zaužijete med prigrizki in večerjo. Upoštevajte priporočljive velikosti porcij.

DAN OČIŠČENJA

Purify prehranjevalni načrt vsebuje veliko beljakovin in fitohranil. Zagotavlja, da vsak dan zaužijete ustrezno količino hranil, ki jih potrebuje vaše telo, z uravnoteženo mešanico beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov, mineralov in fitohranil.

Zajtrk

Biome Shake, 2 merici
Biome Actives, 1 kapsula


Dopoldanska malica

1 trdo kuhano jajce
½ skodelice skute
2 žlički pikantne omake
Biome DT - 1 vrečka

Kosilo

Biome Shake, 2 merici
ProArgi-9+, 1 vrečka
Biome Actives, 1 kapsula

Popoldanski prigrizek

1 sveže srednje veliko jabolko
2 skodelici svežega narezanega brokolija in cvetače
6 velikih črnih oliv
Biome DT - 1 vrečka

Večerja

piščančje prsi na žaru velikosti dlani
Solata iz špinače, ohrovta, paradižnika, čebule, kumaric in feta sira z 1 žličko olivnega olja in 1 žličko balzamičnega kisa
Biome Actives, 1 kapsula
ProArgi-9+, 1 vrečka
Body Prime, 2 kapsuliPriporočena telesna aktivnost:

5000 korakov na dan oziroma 30 minut hoje.


ŽIVILA, KI SE JIM JE TREBA IZOGNITI
sladkor, alkohol, predelana živila, škrobnata zelenjava (npr. krompir, sladki krompir, sladka koruza, grah), pšenica, riž, moka

SEDAJ STE PRIPRAVLJENI, DA ZAČNETE.

To je ključen in vznemirljiv trenutek na vaši poti do elitnega zdravja. Odločite se in se lotite programa ter spremljajte svojo preobrazbo. Ko boste uspešno opravili program očiščenja (Purify), boste odprli vrata do naslednjih faz elitnega zdravja, v katerih boste priča bistvenim in trajnim spremembam v svojem zdravju ter življenju na splošno.